TOKİ Ortaokulu

Vizyon: Toki ve çevre halkının; çocuklarının eğitimini gerçekleştirmek için yarıştıkları, teknolojiyi kullanan, ayrıcalıklı, sosyal yönü zengin ve mutlu bir okul kültürü oluşturmaktır. Okulumuzda öğrenme, temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli, öğrencisine sosyal,kültürel ve öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

Misyon: Türk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda çağın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatılmış, toplumla barışık, bilgilerini her alanda kullanabilen bireyler yetiştirmektir. Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir, Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz. Biz, hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz. Öğrencimize bir birey olarak saygı duyar onları koruyup gözetiriz. Biz farklıyız. Yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz.

Başarılar: LGS ilçe Birincisi

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0452 423 9861

WEB - https://fatsatokiortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Fatih Mah. Barbaros Cad.NO57 Fatsa/ORDU

Yerleşim Yeri - Şehir Merkezi.

Adres - Fatih Mah. Barbaros Cad.NO57 Fatsa/ORDU

Ulaşım Hususi araçlarla.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine 1 km, İl Merkezine 40 km uzaklıkta.