Murat YEŞİLTAŞ - Okul Müdürü

Ordu´nun Fatsa ilçesinde doğdu. İlk, Orta ve  Lise eğitimini Fatsa ilçesinde  tamamladıktan sonra, 1990 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünü kazandı. 1994 yılında mezun olduktan sonra Sınıf Öğretmeni olarak  Yozgat´ın Saraykent ilçesine atandı. 1995 yılında branş değişikliği yaparak Tarih öğretmeni oldu. 1998-1999 yıllarında Samsun´un Salıpazarı ilçesinde, 1999-2002 yılları arasında Ordu ili Çamaş ilçesinde görev yaptı. 2002 yılında ilçemize atanarak Kurtuluş İlköğretim Okulunda öğretmenlik yaptı. 2009 yılında Dumlupınar İlköğretim Okulu´na müdür yardımcısı olarak atandı. 2014 yılında Şehit Ümit Karamustafa Ortaokulu´na atanarak 2018 yılına kadar bu okulda müdür yardımcılığı görevini sürdürdü. 2018 yılında Ünye- Meçhul Asker Ortaokulu´na okul müdürü olarak görevlendirildi. 2023 yılında yapılan yönetici görevlendirmelerinde okulumuza müdür olarak atandı. Yüksek Lisans öğrenimini Kastamonu Üniversitesi Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi alanında yaptı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.